Alla inlägg under april 2011

Av Linda - 5 april 2011 11:48

Här lägger jag ner hjärta och själ för att dela med mig av min urbota tråkiga vardag och så kommenterar ni inte??!! (skojar... fast det är klart någon kommentar ibland hade ju inte skadat)

Hade varit trevligt att veta vad ni tycker om det jag skriver.... :)


Hade faktiskt inte tänkt sitta här just nu... måste börja ta tag i att packa nu... snart bara 3 veckor kvar... tiden går fort... som tur är :)


Avslutar för stunden med några väl valda ord...


As long as we have memories, yesterday remains and as long as we have hope, tomorrow awaits.


Låten för stunden på spotify är... Kalle Moraeus - Underbart

Helt tvärtom mot vad jag brukar lyssna på men texten gillas ;) 

Av Linda - 4 april 2011 22:56

    Tänkte nu gå och kela med mina kuddar men ville bara passa på att skicka en liten hälsning till en väldigt speciell person som har ett eget litet ställe i mitt hjärta... Du är värd betydligt mycket mer för oss alla än vad du ger dig själv beröm för. Du är speciell på alla sätt och vis.          


           


Kvällens låt som tillägnas denna mycket speciella person...

You'll Be In My Heart - Phil Collins

Av Linda - 4 april 2011 11:11

Fixat och färdigt... nedräkningstiden blev helt plötsligt mycket kortare   


Lägenheten är min redan den 1a maj och om jag har tur kan jag ha tillgång  till den redan under påskveckan   

Det innebär flytt inom 4 veckor   


Livet kunde inte vara bättre just nu, eller jo kanske     

Men allt har sin tid så även framtiden haha


Har för stunden flytt fängelset och sitter på espresso house och njuter av en god kopp mocha latte och fördriver tiden lite med att blogga   

Solen skiner utanför och så faktiskt i mitt hjärta just nu vilket känns väldigt skönt. Skönt med soligt väder för då kan jag spendera så mycket tid som möjligt hemifrån denna veckan... Med både laptop och iphone kan ett par timmar lätt fördrivas hemmifrån   

Tänkte handla hem lite god mat åt mig och dottern på väg hem sen... funderar på något med lax... hmm får mixtra lite haha.

Sen är det mest slappt idag..kanske börja sortera ut Emilia rum lite inför början av packningen som äger rum nästa vecka... Behöver ju inte flytta med allt skräp haha.

Nu ska jag återgå till mitt kaffe men på återseende mina kära kära vänner och familj. Utan er vore jag inget.   

Och utan DIG hade livet varit väldigt mycket tråkigare  


Dagens låt... Tomas Ledin -  Helt Galen I Dig


(tomas hör våren och sommaren till...haha)


Kramizz


Av Linda - 3 april 2011 21:35

för en jättegod middag Kent! Och för trevligt sällskap, stöd och uppmuntran från min kära syster Malin och även alla andra som just nu gör allt de kan för att jag och Emilia ska ha det så bra som möjligt. Och även för att Emilia fick husera hemma hos er (malin och kent) över helgen när jag jobbade.

All kärlek i världen till er!!!  


Livet blir inte alltid som man vill, men det är bara att göra det bästa av det.


Vet att mitt liv från och med nu??!! snarare från och med flytten kommer att bli kanske inte perfekt men i alla fall mer harmoniskt.

Har lärt mig mycket om mig själv i och med allt som hänt och vet att mitt öde ville annorlunda... Vet att något gott kommer att komma ur detta   


Vet att jag lät lite ledsen i bloggen igår, fast ska sanningen fram så är det inte ledsna tårar utan snarare så att jag är frustrerad över situationen just nu. Kan inte förstå hur vuxna människor (36 år) inte kan bete sig civiliserat i en separation utan måste gå på barn för att skapa tjaffs... Och sedan påstå att jag är den som inte är civiliserad bara för att jag skyddar mitt barn.

Ledsen men mitt barn är mitt allt. Det finns absolut inget som kan ändra på det.

Och oavsett hur illa ett förhållande går och vad som orsakar bråk så är det aldrig ALDRIG ett barns fel att det blir separation. Som vuxna människor ska man kunna hantera livet och dess situationer bättre.

Har kommit till den punkten i min frustration att jag inte tänker undanhålla vad som händer här hemma... orkar inte hålla uppe någon fasad bara för sakens skull. Det är inte jag som är boven i dramat. Utan den personen som säger att i ett förhållande måste man prata och kompromissa... men utan att ens veta innebörden av ordet kompromiss...

Vägrar bära hundhuvudet. Kommer lämna detta förhållandet med huvudet hållet högt och veta att jag gjort vad jag kunnat för att få det att fungera.


Nog om tråkigheter för idag... Imorgon är det en ny dag och med den kommer nya utmaningar   


Dagens låt.... Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice


Kramizz


Av Linda - 2 april 2011 23:34

vet inte vad jag ska ta mig till... blir tokig här hemma... flytten måste ske tidigare frågan är bara om jag kan lösa det...

Denna miljön är inte bra varken för mig eller Emilia.

Hoppas verkligen att jag kan ändra mitt kontrakt så jag kan flytta redan i slutet på denna månaden, återstår att se när jag ringer mina samtal på måndag   .

I annat fall så får jag försöka stuva undan mina tillhörigheter hos diverse släktingar i en månad och sova på diverse släktingars soffa en månad :)

Emilias skolbyte är nog inga problem, hade velat gå terminen ut men som det ser ut idag så är det inte möjligt men även hon vill bort nu så jag tror inte hon tycker det är allt för jobbigt  att flytta så snart så möjligt.


Hmm behöver min dagliga dos av trevligt samtal för att skingra tankarna men som vanligt denna veckan så går vi om varandra på msn   

Hoppas du vet att du betyder mycket för mig   


Ska inte tråka ut er mer med mina deprimerande tankar utan återgå till att bara planlöst surfa på nätet för att få tiden att gå...


Kramizz

Av Linda - 1 april 2011 23:00

... tar en liten liten paus i bloggandet.. har jobbat hela dagen sitter nu hos min syster och tänkte mysa lite sen är det jobb imorgon kväll igen... kanske återkommer med uppdatering imorgonkväll annars så återkommer jag med en längre uppdatering på söndag då jag är ledig :)


Men Du tro för den delen inte att jag inte tänker på dig ;)

You are always on my mind <3


kramizz

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards