Alla inlägg under april 2011

Av Linda - 14 april 2011 17:29

Men har ju lite grann att stå i här hemma :)


Igår blev det både lite sortering och packning och idag blev det samma sak :)

Just nu består mitt liv av att gå igenom alla vrår i huset efter saker som är mina :)


Kommer närmare och närmare målet för var dag... :) Skönt.

Mentalt är det ingen större fara med mig (har fått höra att jag tydligen är känslokall just nu... undrar varför  ) men fysiskt är jag helt slut... haha stupar nästan i säng när kvällen kommer...

För Emilias del så hade det väl kunnat vara bättre... hon har haft lite svårt att koncentrera sig i skolan de senaste 2 veckorna... vilket inte är så konstigt med tanke på situationen här hemma. Men snart mycket snart blir det ändring på det :)


Tack alla nära och kära, vänner och familj, kolleger och lärare, ex och fruar... utan all er hjälp hade det inte känts så bra som det gör. Det är ni som håller mig stark.. Förlåt om jag låter lite tjattig när jag ringer och stör hela tiden bara för att jag känner mig lite ensam haha...

Blir ändring på det sen jag lovar :)


Nej nu så ska jag återgå till att sortera lite här hemma, på tur står vinden..


Pussar och kramar...


Oj glömde. På spotify just nu: Pink - en salig blandning av alla hennes låtar   



Av Linda - 12 april 2011 21:01

för vårt lidande ;)

Snart flyttas det och jag har hållt på att sortera bland mina grejor i klädkammaren idag. Slängt lite och sparat ännu mindre... Efter Emilia kommit hem från skolan så sorterades hennes bokhylla och skrivbord och rum helt enkelt... Så i hennes rum återstår det bara att packa nu :)

Och i klädkammaren så är det i stort sett färdigt för att packas också :)

Det går frammåt med andra ord.

A ska ta ner kartongerna från vinden nu i veckan så vi kan gå igenom dom tillsammans... (han är rädd att jag ska ta med mig något som inte är mitt)


Har även fixat adressändring, el, telefon, bredband och digitaltv...

Har hunnit med en hel del idag med andra ord...

Skönt är det :)


Har haft så fullt upp de senaste dagarna att jag inte hunnit med att prata med min kära vän... Miss you men du är alltid i tankarna ;)   


Nu är det dags för lite slappetid här... behöver samla energi för ytterligare en dag här i huset... och imorgon är det min sida av sovrummet som ska gås igenom tänkte jag... Tar inte såå lång tid så hinner säkert med lite annat också :)


Spotify just nu... Martin Stenmarck - Sjumilakliv


Kramizz

Av Linda - 11 april 2011 20:35

Ungefär så känns det att komma hem när hela "familjen" är samlad... Längtar redan till nästa måndag då det bara blir jag och Emilia själva i huset igen :)

Och snart mycket snart så går flyttlasset... Skönt..


Har jobbat hela helgen medan Emilia var hos sin pappa och styvmamma. Hon hade haft det skönt och jag "jobbigt" haha.... jobb - jobbigt   


Idag så har vi varit i Skånes Fagerhult bägge två. Hon skulle hälsa på sin nya skola och jag skulle till Markaryd för att skriva på mina anställningspapper. Vi passade även på att få med oss en bil hem   . Låter som en traktor, ser ut som en skrothög    men den är iaf skön att köra och billig i drift... sen så hjälper det ju mig att det är min dotters pappa som ägt den och han bor i huset intill... Jag som inte kan en smack om bilar vet ju vart jag ska vända mig vid problem haha.


Passade på att köra inom ikea för lite inköp till köket och körde även inom mitt nyvarande jobb och hämtade upp lite kartonger så jag kan börja packa på allvar... Skönt även det.


Nu tänkte jag ta igen lite slösurfar tid (är ju ändå hänvisad till madrassen i dotterns rum... och hon ska sova så då får det bli slösurfning på datorn   )


På återseende kära läsare... Vem ni nu än är ;)



Av Linda - 10 april 2011 09:52

               

Har i stort sett bara varit hemma för att sova mellan arbetspassen men fick faktiskt lite sovmorgon idag. Jobbar ikväll igen men börjar inte förrän 15.30

Så tänkte försöka ta igen lite vila och bara slappa fram tills jag måste ge mig av till tåget... Och duscha, tyckte att kunderna kollade konstigt på mig igår   


Men allvarligt talat mina kära läsare.... Har inte bloggat på ett helt dygn och lyckas ändå med att locka till mig 7 läsare... Och ingen som ger sig till känna... Hmm hade ju varit intressant att veta vem som läser det här struntet jag skriver om... Ett litet hej hade räckt...   


Nu ska jag se till så att den dagliga kaffedosen kommer i systemet så min omgivning inte behöver krypa längs väggarna hahaha.


Ha en underbar dag ute i solen   

Av Linda - 8 april 2011 10:59

I am lost in my own little world.

I promise to be back soon, just

as soon as I can find the door   


Pussar och kramar....  

Av Linda - 7 april 2011 10:37

...ett livstecken vore inte helt fel   


Egentligen borde jag inte sitta här idag... har ju fortfarande en del saker att gå igenom och sedan packa ner... Men just nedpackning är ju inte såååå lätt utan lådor att packa ner i   och just lådor kommer jag inte till att kunna få tag på förrän på måndag... Så tills dess så kommer allt mest att sorteras (sådant som ska slängas) och läggas i olika högar haha.

Längtar något oerhört nu till lägenheten. Skönt att få vara själv. Bara ha mig och Emilia att bry mig om... ja visst jag hade gärna brytt mig om någon annan oxå  albsolut inte så jag menade. Utan snarare skönt att slippa bry sig om A... Valde helt fel person att bry mig om... Har inte varit det mest sunda förhållandet kan jag säga nu i efterhand... Tappade bort mig själv lite mitt i allt... Säger som en god vän till mig sa för ett par år sedan att jag tror inte att jag egentligen var kär i A utan snarare kär i kärleken  .

Men nu har hon hittat "rätt" i livet, hittat sig själv, den "rätta" mannen och dessutom fått en liten dotter  .

Så känner knappast att hoppet är ute för mig heller, nu har jag iaf kommit så långt att jag hittat mig själv... Nu återstår att hitta "rätt" man...(barn har jag ju redan hihi). Tänk nu om mannen jag vet är rätt bara kunde vara tillgänglig   .


Allvarligt talat... Kommer ta tid innan jag går vidare på det planet... Nästa gång jag ger bort mitt hjärta totalt så är det för evigt. Ett ex till mig (Emilias pappa) sa skrattande för ett par veckor sedan att han tycker synd om nästa man... För han kommer inte få det lätt med att charma mig... Har varit med om allt för mycket tråkigheter när det gäller kärleken... Och vad är det de säger... Bränt barn skyr elden... eller nåt... Stämmer väl ganska bra in på mig just nu... Vet vad jag känner och vet vad jag vill med mitt liv men det innebär inte att jag inte kommer vara försiktig. Är inte bara mig det ska fungera med utan även mitt lilla hjärta (som numera inte är så liten...haha) måste trivas... För mår inte hon bra så mår inte jag bra... och oftast vice versa haha. Vi har varit med om mycket tillsammans hon och jag utan henne vore jag inget   

Men som sagt hoppet om att hitta "hem" har inte lämnat mig, men jag kommer heller inte skynda mig, utan det får ta den tid det tar.


Nu ska jag inte tråka ut er mer med mina tankar utan gå och göra lite nytta här hemma...


Stundens låt på spotify... (skulle kunna tro jag får betalt för att göra reklam för spotify haha) Something more - Sugarland


Kramizz

Av Linda - 6 april 2011 19:49

Nu så äntligen har det börjat röra på sig här hemma. Jag har ägnat stora dela av dagen med att gå igenom Emilias klädkammare. Där fanns en hel del trots att vi redan vid en tidigare flytt skänkt bort en hel del av hennes leksaker. Har ju sparat lite favoriter osv..   

Faktum är att där även fanns en del saker som inte blivit uppackade sedan vi flyttade hit haha. Men även en del skräp. Så nu är allt ompackat, sorterat och slängt... Gjorde mig av med 2 stora kartonger  . Så det enda som återstår där nu är att packa hennes kläder, men är kanske lite dumt att göra det nu, för hon kan ju knappast gå naken till skolan   .


Sen så har jag även tagit en liten promenix, tillsammans med Emilia när hon kom hem från skolan. Hon ville nämnligen köpa present till sin pappa som hon ska spendera helgen med. Blev en runda inom mataffären också...


Hemma igen var det matlagning och vanligt plock.

Kassler och potatisgratäng blev det idag   .


Och nu då.... Ja nu blir det mest slappa och ta det lugnt. Titta på tv så klart... Är ju Grey ikväll... får man absolut inte missa (gjorde det förra veckan när jag jobbade  )


Tänkt en hel del på min "speciella" vän... Han mår inte så bra just nu och önskar att där fanns något jag kunde göra för honom   

Hate to see him suffer...


Låten för dagen på spotify Somebody for Someone - The Corrs


Tänkte avsluta med ett par kloka rader som stämmer ganska bra in på mig...


After every end there's a new begining. I am over with the end, just awaitingthe new begining. Haven't lost my faith and never will   


Kramizzz

Av Linda - 6 april 2011 13:36

11 orsaker till att choklad är bättre än sex   

1. Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad

2. Choklad kan ge njutning även när den blivit mjuk

3. Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil

4. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna"

5. Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater

6. Man får inte hår i munnen när man äter choklad

7. Med choklad behöver man inte fejka

8. Choklad gör dig inte gravid

9. Bra choklad är lätt att hitta

10. Du kan ha flera sorters choklad utan att någon blir svartsjuk

11. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna



Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards