Alla inlägg den 7 april 2011

Av Linda - 7 april 2011 10:37

...ett livstecken vore inte helt fel   


Egentligen borde jag inte sitta här idag... har ju fortfarande en del saker att gå igenom och sedan packa ner... Men just nedpackning är ju inte såååå lätt utan lådor att packa ner i   och just lådor kommer jag inte till att kunna få tag på förrän på måndag... Så tills dess så kommer allt mest att sorteras (sådant som ska slängas) och läggas i olika högar haha.

Längtar något oerhört nu till lägenheten. Skönt att få vara själv. Bara ha mig och Emilia att bry mig om... ja visst jag hade gärna brytt mig om någon annan oxå  albsolut inte så jag menade. Utan snarare skönt att slippa bry sig om A... Valde helt fel person att bry mig om... Har inte varit det mest sunda förhållandet kan jag säga nu i efterhand... Tappade bort mig själv lite mitt i allt... Säger som en god vän till mig sa för ett par år sedan att jag tror inte att jag egentligen var kär i A utan snarare kär i kärleken  .

Men nu har hon hittat "rätt" i livet, hittat sig själv, den "rätta" mannen och dessutom fått en liten dotter  .

Så känner knappast att hoppet är ute för mig heller, nu har jag iaf kommit så långt att jag hittat mig själv... Nu återstår att hitta "rätt" man...(barn har jag ju redan hihi). Tänk nu om mannen jag vet är rätt bara kunde vara tillgänglig   .


Allvarligt talat... Kommer ta tid innan jag går vidare på det planet... Nästa gång jag ger bort mitt hjärta totalt så är det för evigt. Ett ex till mig (Emilias pappa) sa skrattande för ett par veckor sedan att han tycker synd om nästa man... För han kommer inte få det lätt med att charma mig... Har varit med om allt för mycket tråkigheter när det gäller kärleken... Och vad är det de säger... Bränt barn skyr elden... eller nåt... Stämmer väl ganska bra in på mig just nu... Vet vad jag känner och vet vad jag vill med mitt liv men det innebär inte att jag inte kommer vara försiktig. Är inte bara mig det ska fungera med utan även mitt lilla hjärta (som numera inte är så liten...haha) måste trivas... För mår inte hon bra så mår inte jag bra... och oftast vice versa haha. Vi har varit med om mycket tillsammans hon och jag utan henne vore jag inget   

Men som sagt hoppet om att hitta "hem" har inte lämnat mig, men jag kommer heller inte skynda mig, utan det får ta den tid det tar.


Nu ska jag inte tråka ut er mer med mina tankar utan gå och göra lite nytta här hemma...


Stundens låt på spotify... (skulle kunna tro jag får betalt för att göra reklam för spotify haha) Something more - Sugarland


Kramizz

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards