Alla inlägg under mars 2011

Av Linda - 19 mars 2011 19:47

                                             


Det har det varit både ute och inombords idag!

Mest för att jag och dottern min tog tåget in till storstaden Malmö för en liten shoppingrunda med fika :)

Kostade mig lite pengar men vi kom iaf hemifrån en stund vilket var själva orsaken till tripen. Vi lyckades iaf bara handla med oss saker vi behövde... Jag fick en ny plånbok och en ny mapp till mina papper. Ett litet armband lyckades även hamna i påsen :)

Emilia fick en usb-kabel till sin telefon, nytt skärp till sina byxor, en memohållare och nya hörlurar.. Som tydligen är grymma och dessutom har bas :)

Fikan uteblev för Emilia mådde inte så bra, men vi hann med en lunch på hennes favvoställe mcdonken :)


När vi kom hem satt jag och la upp bilder från kameran till datorn och kom på att jag ju inte alls har visat bilder på ronjas dop... Hmm eller har jag ens skrivit om det?? Vet inte men i vilket fall som helst kollar jag igenom bilderna nu och skulle kunna tänka mig att senast måndag dyker det upp en blogg om hennes dop.


Nu ska vi se om det blir lördagsmys eller inte.. beror ju på om hela "familjen" kan samsas i samma soffhörn :)


Kramizz  

Av Linda - 18 mars 2011 19:47

Dock inget fredagsmys :(

Har en surmopp som inte direkt inbjuder till fredagsmys, men det är lugnt jag är nästan som tjuren Ferdinand. Jag trivs bättre här... framför laptopen... där jag kan prata med mina vänner och roa mig :)

Vet att jag helt glömt bort att berätta om hur det gick när jag var iväg och tittade på lägenheten i onsdags, kom hem sent och orkade inte och sedan jobbade jag sent igår.

Men nu orkar jag berätta, eller snarare nu har jag inte något bättre för mig ;)


Lägenheten var hur fin som helst (med lite ny färg och tapet så) gillade planlösningen och den kändes stor. Var nästan en 3,5 och som sagt jag gillade den... Så jag sa.. Den tar vi!!! Nu väntar jag bara på kontraktet i brevlådan så jag kan skriva under och sen är lägenheten min den 1a juni. Ska bli sååå skönt.


Så nu är det snart dags att börja planera inför flytten, packa osv.. Sa till chefen idag att jag inte stannar över sommaren som jag först tänkt och han blev lite ledsen men samtidigt förstod han vilken situation jag är i och hade kännt på sig att jag inte skulle stanna iaf :)


Mer skoj än så har inte hänt sen i tisdags.. jo förresten nu har jag fått min nya telefon... jaja ny och ny en bättre begagnad iphone3... Sitter här och försöker fatta alla knappar (ja de som inte finns haha)

Gillar den skarpt...


Nej nu blir det åter till slapp surfande på nätet och hoppas på sällskap på msn... Musik på spotify just nu... Brad Paisley... Then


Kramizz

Av Linda - 16 mars 2011 08:11

                                  

Hmm sov hur dåligt som helst inatt.... Skönt att man snart får sova helt ensam. Låter lite konstigt va?! I vanliga fall brukar man gilla att slippa sova själv men under dessa omständigheter sover jag bäst själv... ligger på helspänn hela natten annars. Nu är det kaffe som gäller och sedan ska jag försöka få till ett utseende som iaf ser levande ut haha... Vill ju inte skrämma mina medresenärer på väg till Helsingborg. Återkommmer ikväll med rapport om hur underbar min nya lägenhet kommer vara :)    

                   

Av Linda - 15 mars 2011 22:20

Dagens låt... tydligen handlar mitt liv just nu om låtar som speglar mina tankar...

Dagens låt som spelas just nu på spotify på datorn... Breathe med Faith Hill...

Tänker på en speciell person till denna låt...   


Dagen i övrigt då??

Hmm mest slapp haha som vanligt. Pratade en kort stund med min kära vän imorse till frukost kaffet, vi har ju lyckats gå om varandra på msn i helgen så det var skönt att få in ett par ord på morgonkvisten.

Sen så ringde jag min blivande hyresvärd och bokade en visning på lägenheten imorgon kl 16...

Så det blir till att spendera större delar av dagen imorgon på tåg. Har iofs bokat pappas bil från Helsingborg och norrut men det tar ju trots allt 2 timmar från Ystad till Helsingborg... Och sedan 40 minuter till Skånes Fagerhult.. min blivande hemstad... eller snarare hemby.. Hem till byn haha

Där fick jag till det igen.

Orden bara sprutar ur mig just nu... blir så när man är lycklig :)


Middagen idag blev hur lyckad som helst.. Baconlindad fläskfile... Har aldrig gjort det innan med kan inte förstå varför för det var ju bara såååå gott...


Efter maten så var det möte på Emilias skola.. Absolut Föräldrar...

En slags utbildning för föräldrar till tonåringar (eller i mitt fall blivande tonåring) om hur man ska förhålla sig till alkohol, tobak och droger.. Och hur man upptäcker om ens barn sysslar med sådant och lite sånt... Fick iaf kvällen att gå haha


Sen avslutades min dag med ytterligare ett trevligt samtal på msn... <3


Glömde helt bort att imorgon ska jag även hämta min nya mobil... (som jag fått av min kära kära dotters hjälpsamma pappa) Ska hem till hans fru och hämta den även det i Skånes Fagerhult... Sen så blir det till att uppdatera när som... Är ju en iphone :)


Nej nu kallar sängen på mig.. Drömmar om ------- väntar :)

                                  

Kramizzar  

Av Linda - 14 mars 2011 19:08

                           


12 veckor sedan är man fri!!! Fri att göra vad man vill utan att ha någon annan att ta hänsyn till. Äntligen lite ordning på torpet :)


Fri att prata med vem jag vill, fri att slappa en onsdag (om jag är ledig från jobb alltså), fri att hitta på roliga saker med dottern på helgerna, fri att slippa vara den enda som faktiskt går ut i trädgården och rensar bort ogräset... Listan på frihet kan göras hur lång som helst...

Men nyckelordet är FRI FRI FRI FRI


Fast om jag får använda min frihet som jag vill så hade jag inte tänkt att vara helt ensam i friheten ;) men det är ett kapitel för sig själv :)


Just idag är längtan tills att dessa 12 veckor ska ta slut extra stor eftersom min hyresvärd (aka ex sambo ) kom hem från jobb på vresigt humör...

Men som tur är har huset 2 våningar så min kväll kommer strax avslutas en våning upp... allt för att slippa hans vresiga min... :)


På återseende imorgon mina vänner... (ja jag kommer från om med nu uppdatera varje dag...måste ju få ventilera mina tankar lite annars blir jag tokig..mer än vanligt då alltså;))


Av Linda - 13 mars 2011 23:56

Borde egentligen sova lite kanske men sitter här och filosoferar i min ensamhet istället.

Trots alla misslyckande jag varit med om så känns det just nu som om detta har varit mitt öde, typ. Mitt öde var att göra dessa misstag för att ta mig hit, rent mentalt. Hela mitt liv har varit en förberdelse för att nå dit jag är idag. För att jag ska kunna säga idag att jag vet vad jag vill med mitt liv. Eller rättare sagt jag vet vad ödet har i sin famn... Har vuxit mer än jag kunnat ana de senaste åren och allt känns just nu som en slags förberedelse.

Kan med säkerhet säga vad jag vill ska hända härnäst i mitt liv.

Visst kan jag säga att jag kanske skulle tagit chansen när jag hade den, men då hade jag nog inte varit tillräckligt förbered och då hade det kanske inte slutat bra i alla fall.

Nu är jag förbered... Nu behöver jag bara en andra chans. Och om jag skulle få den jag inte släppa, jag vet att det är detta som ödet ville jag skulle inse. Detta är vad mitt öde innebär. Att ta chansen när/om jag nu får den igen. Jag har lärt mig av mina misstag och tänker inte göra om dom. Vet nu vad jag måste göra för att få vara så lycklig som jag vet att jag förtjänar och som jag vet att jag kan bli om jag bara ger det chansen.


Hmm vet att jag låter lite kryptisk men känner inte riktigt att jag är redo för att släppa ut just denna katten ur säcken ännu. Räcker med ett utsläpp om dagen ;) Jag vet vad jag vill.


Nu är det nog dags att sova lite, har en del planer för morgondagen och då kan man inte sova bort halva dagen ;)


Pussar och kramar...

:)

Av Linda - 13 mars 2011 15:06

You're the inspiration.... Peter Cetera.. mmmm   

Av Linda - 13 mars 2011 13:05



                   

Det har det varit gott om den senaste veckan :) Inga sorgliga tankar dock utan glada sådana. Trots situationen jag befinner mig i känner jag mig glad... Hmm kanske lika gärna kan släppa ut katten ur säcken... :) Separation på g här i Ystad... Jag och min lilla solstråle..(dottern då alltså) tager i slutet på maj vårat pick och pack och flyttar uppåt landet.. närmare bestämt till Skånes Fagerhult. Jobb för mig väntar i Markaryd så allt har löst sig till det bästa. Nu ska vi (jag och mrA ) överleva under samma tak i lite mer än 2,5 månad bara så ska det nog bli bra :)

No hard feelings mellan oss dock utan nog mest lättnad för oss bägge efter ett par månader av ganska trist stämmning här hemma.

Men lite gruff och sådant hör ändå till vardagen just nu.

Då är det tur att man omges av kära vänner och familj som kan lätta upp ens humör. Och det gör de verkligen :) Utan dom hade det varit lite trist.

Sänder en liten speciel varm tanke till du vet  vem du är :P du är den som just nu får mig att tänka ljust på framtiden :)

Vet att jag inte alltid varit den bästa vännen men du har trots allt hela tiden funnits i mina tankar... Hörde en låt på radion på jobb igår som genast förde mina tankar till dig faktiskt.. Hard  to say I'm sorry med Chicago...

Hoppas du vet vad du betyder för mig :)   


Nu åter till verkligheten... Tvätten kallar, sedan en dusch och sedan iväg till jobb igen... Jobbar 17-21 ikväll.. hemma vid halv 23 som vanligt.. WOHOO och faktiskt huset för mig själv i natt igen... helt ok...


Pussar och kramar

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards