Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Linda - 22 mars 2011 20:59

.. vilket innebär Desperate Housewives på kanal 5. Fast kan villig erkänna att jag faktiskt inte följer programet så slaviskt som jag gjorde i början. Finns så mycket annat roligt att göra än sitta framför tvn.. typ sitta framför datorn ;)

Eller helt enkelt läsa en bra bok :)


I övrigt flyter dagarna på här hemma. Fullt upp med studier, jobb, hushållsarbetet och samtidigt förberedelser inför flytten.

Fast ska villigt erkänna att min studiemotivation är inte den bästa just nu :( Just n längtar jag mest till att få flytta till min lägenhet.

Sitter om kvällarna och surfar rundor på nätet efter fynd att möblera med. Saknar inte såå mycket möbler inför flytten men behöver iaf en ny säng till mig själv. Annars är det mest småsaker jag behöver. Av den anledningen jobbar jag faktiskt så mycket jag kan just nu för att kunna spara ihop så mycket pengar som möjligt för att kunna köpa det som behövs sen.

För att inte tala om att det kostar en hel del att hyra släp för att transportera min saker i en flytt. Är ju trots allt ganska många mil jag flyttar. Om jag inte är ute och reser helt är det ca 20 mil. Men den dagen den sorgen.. eller snarare lycka :)


Spotify går varmt här hemma... mycket country... har blivit lite insnöad på Brad Paisley av någon anledning.

Förresten så har jag kommit på vad min nya hobby ska bli nu när jag får mer tid över för mig själv :)

Jag tänkte lära mig latin. Mest för att det är så ovanligt... och som ett latinskt ordspråk lyder: Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Vilket betyder Allt som sägs på latin låter djupsinnigt :)

Så nu ska jag bli lite mer beläst och djupsinnig :)


Nu ska jag återgå till att läsa en godväns blogg vilket samtidigt innebär att jag ska lära mig något nytt :)


Kramizz

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards