Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Linda - 23 mars 2011 19:38

                       

och inte bara i luften utan även i rabatterna utanför huset. (Bortse från det där gröna runt de små stackars blommorna   )


Var ute en lång promenad i förmiddags för att kunna njuta av solen. Behöver ladda mina batterier för att orka med allt just nu. Och snacka om att de blev laddade ;) Jag hann med både tvätt, städning, eldning, matlagning på ingen tid alls när jag kom hem igen. Skönt att få undan allt. Då behöver jag inte sitta här och vara rädd för att bli attackerad av dammråttorna   


Hmm känner lite press nu på att skriva på ordentlig svenska, nu när jag har en riktigt ordpolis som läsare   

Nej skojar bara jag kommer vara lita knasig som alltid. Ni som känner mig vet vad jag går för och ni vet också att om det är något som ser konstigt ut (typ stavning) så är det bara att säga till. Enbart konstruktiv emottages annan kritik hamnar direkt i   .


Har haft en ännu så länge skön vecka. Mycket ledighet (aldrig fel utom när lönelappen  kommer) och mycket sol. För att inte prata om att jag/vi har huset för oss själva ända tills på lördag. Och då är vi inte hemma haha.

I helgen vankas det nämnligen kalas i Helsingborg. Kära pappa fyller år och sen så sover vi över där och åker hem på söndag eftermiddag.


Sover som en "vet inte vad" när vi har huset för oss själva. Somnar innan huvudet landat på kudden, sen vaknar jag pigg och glad (nåja så glad jag nu är innan kaffet) och är uppe och studsar rundor innan 8 på morgonen. Hmm skumt för den veckan vi är samlade är jag som ett levande lik hela veckan haha.

Jaja snart nog är jag pigg och glad alltid (något för er andra att se fram emot, en glad Linda)


Nej nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting utom att peta navelludd :)


Kramizz


Av Linda - 23 mars 2011 14:19

Ville bara testa hur det gick att blogga med iphonen min:)Hmm lite trögt går det allt så det kommer jag bara göra i absoluta nödfall:)Kram

Av Linda - 23 mars 2011 09:07

Brad Paisley (vem annars   ) -  Waitin' On A Woman


Och nu... En promenix i solen för uppladdning av batterierna


Kram

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards