Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda - 4 augusti 2012 22:17
Av Linda - 4 augusti 2012 19:10

Efter att ha pratat med min vän som var på besök tidigare idag så kom det fram att "hen" var lite besviken på att allt och alla som finns med i min blogg har fått små beteckningar... Ni vet typ Mr P, Mr A... E, lille E, stora E, J  osv.... Hur som haver "hen" ville också heta något i min blogg :)

Så visst.. jag är inte omöjlig, men som alla vet nämner jag inte namn om inte jag får tillåtelse ;) inte heller bilder på folk som inte gett sitt tillstånd.. (tomas ledin och linnéa henriksson undantaget haha frågade faktiskt inte innan ) Och även om jag lyckades visa bilder på min underbart söta systerdotter utan att faktiskt fråga om lov :) sorry syrran ska aldrig hända igen... eller jo hädanefter ska jag fota hennes rygg ;)
 
Oj nu kom jag från ämnet helt... "hen" handlade det ju om ;)
"hen" kommer hädanefter nämnas som Mr N   
 
Slut på meddelandet och åter till soffläge (som iofs intas samtidigt som detta skrivs   ) 
 
Tjingeling....
Av Linda - 4 augusti 2012 17:03

...eller kanske inte... Blir förmodligen inringd till arbete imorgon igen :( eller :) beroende på hur man ser det haha


Men iaf ledig Lördag :) (även om den också höll på att bli full av arbete... ) Tackade dock nej eftersom jag väntade besök från en kär gammal vän :)

En vän som jag rent tekniskt inte förtjänade besök från (på grund av dumheter från min sida... gammal historia som jag inte tänker ta upp just nu....) Men som trots allt kom hit för att hälsa på :)

Och det är jag jätteglad att "hen" gjorde :) Betydde en hel del att ha dig på besök   

Hoppas att det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång... This time I will behave... Inte något dumt trams om att slopa kontakten :) 

Hade ett par trevliga timmar i gott sällskap med god lunch som avrundning.   Tror faktiskt att E var lite halvtbesviken att hon redan hade planer för tror att hon gärna hade gjort oss sällskap.   


Sitter nu och slappa i soffan i väntan på att E ska komma hem. Hon befinner sig i Örkelljunga på Rock i Dalen... Tur bussar går dit och att det är dagtid så hennes kära mamma slipper höra på en massa skränmusik där man inte hör vad de sjunger... Jag menar hårdrock i alla ära... men tacka vet jag Metalica ;)


Annars blir det nog inte mycket gjort här idag.. Detta får bli den lediga slappa dagen som jag skulle haft i onsdags när jag fick hoppa in och jobba :) 


Så nu tänkte jag återgå till att slösurfa på nätet och livsfilosofera lite :)


Over and out..


Kramizzzz  


Spotify just nu...

Zac Brown Band - Whatever It Is   







Av Linda - 4 augusti 2012 16:41

Var ju på konsert i torsdags... Mina kära småsystrar bjöd sin storasyster på konserten... Tror det var taktik för att få med mig dig ;) men det fungerade ju. 

Jobbade till kl 17, satte mig i bilen ner till Hbg och Sofiero. Körde iofs lite fel... men slapp en del av bilkön utanför Sofiero som bonus för felkörningen haha....

Det var en väldigt trevlig kväll, inga kravaller haha, om man bortser från syster Ysters utbrott på taxichaffisen på vägen hem haha... hallåååå akta!!!! haha haha du är för go syrran min... Hade självklart inte kört över honom, bara nuddat vid honom lite om han inte aktat sig haha...

Efter att kört hem systrarna efter konserten så bar bilen mig hemmåt skogen igen... Var hemma strax innan 01.00 på fredagmorgonen och E hade suttit uppe och väntat på sin mamma... Hon ville se så jag kom hem ordentligt.. Så sött hon är den lilla ;) (jaja snart 14 men liten i mammas ögon ;))

Somnade nog ca 2 sekunder innan jag la huvudet på kudden haha och var ganska pigg vid 6 tiden när väckarklockan ringde... Jobb väntade ju igen :)


Nåväl under konserten belv det en hel del bilder (närmare bestämt 178 st) men tänkte inte trötta ut er med att lägga upp alla här... Utan har valt ut ett digert axplock... Håll till godo.... Förresten glömde ju säga att Linnéa Henriksson agerade förband... Sådär... Alltså gillar inte henne riktigt men hon hade iag gott om energi... Hade behövt halva hennes energi ibland hahaha...


                                             

Min favvo låt under kvällen blev (alltså gillar de flesta låtarna absolut... ) Men den jag gillade mest som gick rätt in just den kvällen var... En del av mitt hjärta...   


End of Tomas Ledin rapporten haha


Kram



Av Linda - 3 augusti 2012 06:42

Var hemma strax innan 1 i natt så är gaaaanska seg idag. Men life goes on och jag ska vara på jobb kl 9 så duschen är precis avklarad och nu är det kaffe och morgongröt som gäller så jag orkar med dagen :)


Gårkvällen var jättetrevlig och rolig. Alltid en massa trams när 4 systrar sammanstrålar. Och trots den sprida åldersskillnaden har vi alltid jätteroligt tillsammans :) Blev en hel del bilder. Vi stod ju trots allt ca 5 meter från scenen så vi klagade inte ;)

Men nu frukost så återkommer jag ikväll efter jobb med en rapport från konserten.... 


Kramizzzz....



Av Linda - 2 augusti 2012 08:05

Men först en trip till jobb...

Kunderna har börjat fråga om jag bor på lagret :) är ju alltid där :)

Hade jag inte haft E så hade jag nog pratat med chefen om att hyra in mig i fikarummet eller nåt ;)


Efter en låååång natt innehållande svårigheter att somna in och att fortsätta sova, vaknade jag vid 6 tiden och har sedan dess druckit kaffe och ätit frukost (gröt) slösurfat på nätet, lyssnat på nyheter...

Och nu så ska jag sätta mig i bilen och köra till jobb :)


Strax efter kl 17 idag styrs bilen mot Helsingborg och Sofiero. Konsert med Tomas Ledin står på menyn. 4 st systrar (jag inräknad) ska ha en trevlig kväll tillsammans :)

Det värsta är att den äldsta systern (jag då...) efteråt (förmodligen sent sent...) måste styra hem bilen i mörkret mot skogen för jag måste befinna mig på jobb kl 9 i morgonbitti igen... (förmodligen lite tröttare än vanligt haha) Och dessutom så lämnar jag ju E hemma själv när jag åker iväg idag. Hoppas hon inte får för sig att ha ff fest när jag inte är hemma haha.


Nej nu har jag faktiskt inte tid mer just nu. Måste få på mig arbetskläderna och sätta mig i bilen :)

Ville mest tala om vad min dag skulle innehålla så att inte någon person skulle sakna mig för mycket och tro att jag försvunnit från kartan   ;)


Kramizzzzz

Av Linda - 1 augusti 2012 17:59

eftersom E precis satte sig på bussen till Markaryd för att gå på bio med ett par kompisar... Dock innebär det att jag måste åka och hämta henne när filmen är slut eftersom sista bussen hem redan gått när filmen är slut...


Men efter att nu ha jobbat, ätit mat (rester från igår) diskat, plockat lite här hemma... så blir det nu soffläge ett tag tills jag ska åka och hämta E. 

Kan nog hitta någon bra serie att titta på via datorn som tidsfördriv :)


Vaknade med ett leende på läpparna idag... Inte ofta det händer... Är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg, och med tanke på att jag hade svårt att somna borde jag varit sur, trött och grinig imorse. Men inte alls. Var tom på jobb tidigare än vad jag brukar... Gick som en dans att köra till jobb :) 

Men nu har tröttheten kommit i fatt lite, så det blir nog till att ta en tidigt kväll när E väl är hemhämtad... Har ju en låååååång dag framför mig imorgon :)


Har blivit lite spotify som vanligt nu medan jag bloggat så lämnar med ett litet nytt tips...


Dixie Chicks - Cowboy Take Me Home


Hoppas ni får en fortsatt skön onsdagkväll....


Kramizzzzz   



Av Linda - 1 augusti 2012 08:13

Känns som om jag ätit denna frukost på just denna plats ett antal ggr denna sommar ;) Jobbet är mitt home away from home :)

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards