Alla inlägg under juni 2010

Av Linda - 21 juni 2010 11:30

vad tiden går fort... Barnen har ju redan haft sommarlov i 1 vecka och vi har ännu inte hunnit göra något.. om man inte räknar när vi shoppade i fredags då haha.

Anyhow...

Idag var det ingen sovmorgon alls inplanerad.

Jag skulle iväg med emilia på provtagning tidigt tidigt... Ptc öppnade kl 8 och kände på mig att man var tvungen att vara ute i god tid.

Upp strax efter 7 för att sätta Emla-kräm på hennes armveck så hon skulle slippa känna av nålsticket...

Ingen frukost fick intagas... Hon gillade inte det för hon var stört hungrig :)

Upp på cyklen tjugo i 8 ner till sjukhuset... vi fick köplats 3 :) och var ute igen typ kvart över 8 :)

Kunde inte gått smidigare. Och hon var jätteduktig. Det gjorde inte ont men hon fick någon slags chockreaktion eller nåt... hon började skratta så att hon till slut grät??!!  Här ser ni det stooooora märket ;)   

                                                              

Jaja i cyklade iaf hem och åt frukost... inte helt fel.. och jag fick äntligen mitt kaffe!                          

Nu ligger hon i sin säng och tittar på tv medan jag och sjuklingen till sambo sitter i soffan och tittar på tv... Jag hoppas innerligt att de mörka molnen på himmlen försvinner så hela familjen kan åka iväg och spela lite minigolf när lilltjejen kommit hit från sin mamma....

I'll be back!!!

     

Av Linda - 20 juni 2010 08:13

Vara prinsessa alltså!

Eller iaf gifta mig ;)

Jag och emilia satt bänkade i soffan större delen av eftermiddagen förutom ett litet avbrott för att gå iväg till willys för att inhandla lite lördagsgodis. Både jag och emilia grätt när de stod i kyrkan och sa ja!


Det var såååå romaniskt.... emilia tröttnade när det kom till mat och tal och sådant men jag såg större delen. Kunde helt enkelt inte låta bli... Men blev allt lite giftassugen jag med :)


Glömde ju helt bort att skriva om fredagens shopping fynd :(

Hittade: 1 kort kjol, 1 top, 1 kofta för bara 200 kr på H&M (rea I love)

Lyckades även hitta på annat håll i stan: 2 par sådana där byxor med halvlånga ben.... jag som eg inte gillar att visa benen.. fast jag köpte en kort kjol haha


Emilia gjorde fynd hon med. Guldfynd hade rea. Hon köpte halsband, armband och ring för endast 50 kr!!! Sen fick även hon ett par korta byxor... (det var ju välj 3 betala för 2 och mamma behövde bara 2 haha)


Lunchen blev på kinarestaurangen: 3 små rätter med friterad banan till erfterrätt! mumsmums...

Tyvärr blev det inte mycket fotograferande vi hade fullt upp med att leta rea fynd!


Nu ska jag hämta mer kaffe... Ha en underbar söndag alla... Peace....

                                         

Av Linda - 18 juni 2010 07:16

och imorgon är det lördag och då ska jag och emilia titta på tv när kronprinsessan gifter sig... jag kommer att sitta och gråta bara för att det är så vackert :)

Erkänner att jag har ett blödigt hjärta som lätt öppnar dammarna :)


Men ännu så länge är det fortfarande fredag. Faktiskt bara fredag Morgon..

Annledningen till att jag redan är vacken är att jag ska iväg på provtagning på lassarettet med emilia vid 8-tiden. Sen så ska vi njuta av en dag på stan hon och jag. Tänkte börja med lite frukost på något mysigt café (finns gott om sådana här i Ystad) eftersom hon måste vara på fastande mage för provtagningen. Sen så ska vi shoppa. Jag behöver lite nya sommarkläder och emilia har pratat om att hon vill ha någon ring av något slag... ( hennes pengar hennes beslut)

sen eftersom det är fredag får vi väl slå på stort och äta lite lunch på stan oxå :)

Återkommer kanske med lite bildbevis när vi kommer hem.

Ha en underbar fredag mina vänner !

      

Av Linda - 17 juni 2010 10:49

intagen på Jaktpaviljongen i Ystad. Sambon slog på stort :)

                              

Sejfile med kokt nypotatis och sauce verc (???)

Superduper gott och verkligen värt pengarna ! Rekommenderas varmt!!!

Av Linda - 17 juni 2010 10:32

Japp det var vad jag och Emilia gjorde i tisdags... Tog en lite railtrip till metropolen Eslöv! Vi missade ju kalaset för lille-emilia i lördags för att jag var tvungen att jobba, så vi när sambon jobbade tog jag och emilia helt enkelt tåget dit för att gratta lillfisen.

Naturligtvis planerade vi att dokumentera resan så mycket som möjligt!

Av någon anledning tyckte emilia att hon skulle börja med att fota mig ;)   som om jag nu var så viktig :) På väg från ystad till malmö hade vi sådan här utsikt:      givetvis så som sig bör hade vi lite fika med oss på tåget och lite lektyr... utsikten var ju trots allt inte någon höjdare ;)

     allt för att överleva den låååånga tågresan mellan malmö och ystad (hela 50 min låååång)

Vårt tåg var givetvis försenat men som tur var tåget vi skulle byta till också försenat så vi hann iaf med det ;) strax innan 10 på fm kom vi fram till metropolen   

Där blev vi helt plötsligt sämre på att dokumentera :) vi hade ju så trevligt istället med att hälsa på min syster med familj. Vi snackade lite, kämpade på med en jobbig hund som bara skulle hoppa upp på mig hela tiden (kände kanske på sig att jag inte riktigt gillade det ;)) satt på torget och åt mjukglass i solen (som tittade fram en liten stund) gick med barnen till lekplatsen. Vid det laget hade även min kära sambo joinat oss. Han smet tidigare från jobb ( och vi slapp åka tåget hem;)) killarna/männen??? spelade fotboll, emiliorna lekte och jag och syrran satt och snackade skit. Jättebra fördelning tyckte jag ;)

    

Efter en timmes lek så började det blåsa upp till regn och rusk. Så vi bestämde oss för att ta Svarta faran och styra hem mot Ystad innan ovädret kom över oss. Fast inte utan att lyckas med att få parkeringsböter innan vi åkte;) jaja det fick det vara värt bara att se männen/pojkarna?? spela fotboll :)


Av Linda - 12 juni 2010 10:32

utan tjejernas skolavslutningsdag :) 

Tråkigt nog regnade det en hel del under hela dagen men så här fina var de iaf när vi kom hem efter avslutningen och turen till Helsingborg. 

                                       

Anledningen till att vi åkte till Helsingborg var sak nr 2 som gjorde att det inte var en vanlig dag igår :)

Vi skulle nämnligen hämta vår nya bil (och därmed säga adjö till Bettan... den gamla bilen en volvo v70)

Sambon var märkbart tagen av stunden. Och jag som inte sett bilen innan blev lite överraskad. Trodde inte han skulle välja en så pass "liten" bil. Men inte mig emot... lättare för mig att köra hahaha.

Titta så fin den är vår nya bil... Svarta Faran heter han....

                                     

Och här har ni sambon... i full fart att fota nya familjemedlemen.... :)

                                                             

Av Linda - 10 juni 2010 09:32

                                              

... kan man vara efter en sen kväll med studentfirande... som dessutom var ända uppe i Ljungby... Tog 2,5 timme att köra hem. Vi var hemma strax innan midnatt... Fast det roliga/hysteriskt roliga faktiskt... fast lite tragiskt hahaha var att när vi väl kom hem och barnen låg i säng så hittade sambon inte sin mobil. Letade igenom kläder och bil. Ringde tom upp den, men den fanns ingen stans att hitta. Då kom han på att den hade legat i byxfickan och strax utanför Hörby var vi tvungna att stanna för toapaus vid vägkanten... mobilen hade nog trillat av där :) Så vad göra... Jo sambon tog bilen och körde iväg... 30 minuter senare ringer han och säger jag är på väg hem nu igen.. jag har hittat mobilen den låg i gräset vid vägrenen.. hahaha.. han var väl hemma runt 01.00 försökte hålla mig vaken tills han kom men det var nätt och jämt..


Trodde aldrig han skulle komma upp för att åka till jobb idag men men både barnen och mannen har lämnat huset.. Barnen är i skolan för att spela fotboll som någon slags avslutnings skoj för hela skolan och mannen är på jobb..

Med andra ordet huset för mig själv haha... Har ännu inte drukigt färdig morgonkaffet. Är så trött att jag knappt orkar lyfta koppen ;)


Men studentfirandet igår var trevligt. God mat och trevligt sällskap och jag tror att Henrik var nöjd med alla presenter och gratulationer.... Han såg nöjd ut iaf.. eller var det bara berusad??? haha...


Nu ska jag titta lite på ghost whisperer och se om det hjälper mot tröttheten..


Kramizzzz

Av Linda - 9 juni 2010 11:00

                                         

Godmorgon kära vänner!

Eller ja snart är det middag;)

Fast i vårt hus tog vi sovmorgon idag. Alla var hemma. Mannen har tagit ledig från jobb, barnen lika så. Och jag har sagt att jag inte kan hoppa in extra idag.

Vi ska ju iväg på en roadtrip till småland idag.

Mannens systerson tar studenten. Så vi ska åka dit och

gratulera honom och sedan åka hem ikväll igen. För imorgon är det

skola och jobb som gäller igen. Barnen våra slutar inte skolan

förrän på fredag.


Frukosten avslutades för en halvtimme sedan och nu sitter

hela familjen framför varsin data och slappar.

Avfärd till småland sker strax efter 12 så

jag hinner slappa en liiiiiiten stund till och tom dricka

en kopp kaffe till innan jag måste börja göra  mig i ordning....


Hoppas ni har bättre väder än vad vi har...


  

Ha en underbar dag!!!

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<<
Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards