Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Linda - 17 juni 2010 10:49

intagen på Jaktpaviljongen i Ystad. Sambon slog på stort :)

                              

Sejfile med kokt nypotatis och sauce verc (???)

Superduper gott och verkligen värt pengarna ! Rekommenderas varmt!!!

Av Linda - 17 juni 2010 10:32

Japp det var vad jag och Emilia gjorde i tisdags... Tog en lite railtrip till metropolen Eslöv! Vi missade ju kalaset för lille-emilia i lördags för att jag var tvungen att jobba, så vi när sambon jobbade tog jag och emilia helt enkelt tåget dit för att gratta lillfisen.

Naturligtvis planerade vi att dokumentera resan så mycket som möjligt!

Av någon anledning tyckte emilia att hon skulle börja med att fota mig ;)   som om jag nu var så viktig :) På väg från ystad till malmö hade vi sådan här utsikt:      givetvis så som sig bör hade vi lite fika med oss på tåget och lite lektyr... utsikten var ju trots allt inte någon höjdare ;)

     allt för att överleva den låååånga tågresan mellan malmö och ystad (hela 50 min låååång)

Vårt tåg var givetvis försenat men som tur var tåget vi skulle byta till också försenat så vi hann iaf med det ;) strax innan 10 på fm kom vi fram till metropolen   

Där blev vi helt plötsligt sämre på att dokumentera :) vi hade ju så trevligt istället med att hälsa på min syster med familj. Vi snackade lite, kämpade på med en jobbig hund som bara skulle hoppa upp på mig hela tiden (kände kanske på sig att jag inte riktigt gillade det ;)) satt på torget och åt mjukglass i solen (som tittade fram en liten stund) gick med barnen till lekplatsen. Vid det laget hade även min kära sambo joinat oss. Han smet tidigare från jobb ( och vi slapp åka tåget hem;)) killarna/männen??? spelade fotboll, emiliorna lekte och jag och syrran satt och snackade skit. Jättebra fördelning tyckte jag ;)

    

Efter en timmes lek så började det blåsa upp till regn och rusk. Så vi bestämde oss för att ta Svarta faran och styra hem mot Ystad innan ovädret kom över oss. Fast inte utan att lyckas med att få parkeringsböter innan vi åkte;) jaja det fick det vara värt bara att se männen/pojkarna?? spela fotboll :)


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<<
Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards