Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 15 september 2011 14:16

Dålig på bloggning ett par dagar nu igen.. .Har jobbat lite, varit iväg på ärende osv... precis som vilken annan människa som helst i detta land :)


Helgen som gick spenderades hos P i vanligt ordning. Förutom en lång arbetsdag i lördags. Har inte mycket att rapportera om helgen utan bjuder på en bild istället :) 

   förlåt alla djurvänner. Men denna stackars mus hittades på trappan i lördagsmorse. Stora katten fångade den till lilla katten som sedan använde den som leksak :(


I tisdags var jag och E i Helsingborg för att kolla hennes tandställning. Fick domen att jag ska vrida ett par varv till på den innan vi ska stabilisera den på torsdag nästa vecka. Sedan var det ett tandis besök till för fröken och där gick det bra. Hon fick beröm för att hon sköter om tandställningen bra. Rena och fina tänder och inga hål (till skillnad från hennes mamma som ALLTID har hål när hon går till tandläkaren, snart inga fler tänder att ha hål i ;))

Sedan en runda till Biltema för lite diverse inköp till bilen... bland annat detta 

 Känns så vuxet när man handlar på Biltema och VET vad man ska ha och inte behöver be om hjälp :)


På kvällen så släpade jag sedan med mig jägaren (P) på bio för att se Jägarna :)

Som jägare hade han en hel del åsikter om hur de jagade/sköt osv... Fast vi gillade filmen bägge två :)


Till denna dagen då...

Besiktigade bilen idag... Eller rosthögen... hahaha

Gick nästan som väntat... En del smågrejor som måste fixas och mer eller mindre en dödsdom... eller snarare ett besked på bäst före datumet på bilen... Så nu vet jag vad jag måste göra det närmaste året... SPARA pengar så jag kan köpa ny bil senast i september nästa år :)

Alltid bra med lite långsiktigt planerande :)


Huvudet var det ja... Måste nog gå och ta en huvudvärkstablett igen... och vila lite innan det är dags för matlagning här idag... 


Tjingeling alla :)




Av Linda - 9 september 2011 12:57

och detta är vad jag sysslat med 


                       

Det ska så småningom bli en duk. Vad som återstår nu är lite efterstygn och efterarbete :)


Men nu är det dags att förbereda mat för att sedan börja jobba kl 16...


Ha en underbar fredag alla nära och kära och även alla andra :)


Kramizz

Av Linda - 8 september 2011 13:59

inte för att det hjälper eftersom jag ska jobba fredag kväll och lördag fm/em/kväll... men iaf... Söndag är jag ju ledig ;)


Regn, regn och åter regn. Hann precis ut från affären nyss när det började igen... Tur man bara bor 4 min promenad från affären ;)


Morgonpromenaden regnade in (kändes inte vidare inspirerande i ösregn) och istället så har jag tittat på lite fler avsnitt av Wallander :)

Tur man kan skylla på dåligt väder :)


Nu blir det strax lite mat, sedan lite småpyssel här hemma... Och med största sannolikhet mys med E i soffan ikväll... Eller snarare hon på sitt rum och jag i soffan själv :( som vanligt... 

P han jobbar, jobbar och jobbar... och dessutom är lille E hos honom denna veckan därför blir det inte besök hemma hos mig direkt.. Men helgen brukar ju som bekannt för vissa av er spenderas i hans bostad :)


Nej roligare än så blir det inte här just nu... Tänkte ägna mig lite åt att sy innan E kommer hem från skolan...


Tjingeling 

Av Linda - 7 september 2011 21:31

testade något nytt idag :)

                                    

Stekte fläskfile, strimlad paprika och minimajs. Hällde över såsen och kokade upp....Kokade lite ris... Klart att servera :)


                    


E tyckte inte riktigt om det men Jag gillade det. Och det kocken lagar äts :)


I övrigt har inte mycket hänt. Jobbade ju innan idag... :)


Kvällen har bestått av en Wallander film och Bonde söker fru... Ska bli en spännande tv höst hoppas jag ;)


Nu kallar nog sängen skulle jag tro... Ny dag imorgon (som ännu så länge är helt utan planer... vilket snabbt kan ändras  hihi )


Kramizzz

Av Linda - 6 september 2011 10:42

beslutade mig för att ta en halv slappedag idag... slappa på morgonen och nu strax städa lite här hemma... Ska iväg till P ikväll för lite god mat och sällskap... 

P är sedan snäll och kör E till skolan imorgon (då han ändå har vägen förbi på väg till jobb) eftersom jag själv börjar jobba kl 7 imorgon....Skönt dock att sova hos P eftersom körvägen till jobb blir betydligt kortare (tar typ 4 min att ta sig till jobb jämfört med typ 15 min hemmifrån mig)


Är idag 3 månader sedan P och jag träffades. Tiden går fort :) fast samtidigt känns det som en hel evighet sedan :)

Återstår att se vad som händer i framtiden ;)


Nu hinns det inte med mer för stunden... städning var det... sedan måste jag komma på något gott att fixa till mat ikväll... hmmm 


Kramizz

Av Linda - 5 september 2011 14:03

känns som det iaf.. Regnigt och tråkigt väder ute... Även lite kallt faktiskt. Snart dags med vinterkängorna känns det som ;)


Denna nya och spännande vecka har börjat med att E äntligen fick sin tandställning på plats. En metalgrejsimojs som sitter uppe i hennes gom för att vidga ut hennes överkäke som är lite för smal. Resultatet idag när den sattes in är att hon lässpar och har lite svårt att svälja haha där är ju något i vägen för tungan i gomen hahaha...  På plus sidan står det att jag i egenskap av älskvärd mamma ska med hjälp av ett litet redskap skruva lites på denna tandställningen varje dag under en veckas tid (för att försöka utvidga käken....) och efter dagens försök så vet jag om att det gör lite lite (eller ganska mycket) ont i hennes mun när det görs. Som jag ska plåga henne hehehe.... ;)

Nu får hon igen för all kaxighet mot sin älskvärda mamma hahaha...


Helgen som gått flöt på i maklig takt. Jag jobbade fredag em, passade lille E lördag morgon, jobbade lördag kväll och försökte ta sovmorgon i söndags (med en liten kille som inte ville sova längre än till halv sju) Spenderade en del av förmiddagen /eftermiddagen i Ps trädgård med att hålla ordning på lille E när han sprang runt och fjantade sig. Sedan bar det av hem till B för födelsedagsfika. E hade sovit över där för att hjälpa till när Bs gäster kom (hade öppet hus) så hon fick möjlighet att träffa sin farmor och farfar... (brukar stå ganska högt i kurs hos E då hon inte träffar de så ofta...) E stannade kvar hos B (ville fortsätta hjälpa henne efter gästerna gått hem ) medan jag styrde bilen tillbaka till P och lille E. Hittade de båda uppflugna på traktorn i fullt arbete med att slå gräset på åkern bakom huset.... 

Slutade söndagen med den nya traditionen: den engelska Walandern på tv med ett flaska vin och P som sällskap :)


Och nu kommer snart E hem från skolan och eftersom jag tror hon har lite ont och inte mår helt hundra så tänkte jag att vi skulle ha en film eftermiddag. Har beslutat mig för att jag måste kolla igenom de svenska Wallanderfilmerna (vilka även E gillar skarpt men själv har jag dock bara sett typ en...) 


Over and out i regnet ( förlåt om ni fått läsa mycket svammel här idag ;))


Kramizzz

Av Linda - 1 september 2011 20:04

eller nåt... 

Kom till jobb igårkväll och blev tillfrågad om jag kunde komma imorse och jobba också... Så ja jag fick avboka tvättningen och jobba istället... :)

Fast är ju faktiskt lite roligare att tjäna pengar än att vika tvätt :)


Så efter jobb igår styrde jag bilen hem till P och drack lite kaffe och snackade lite. Sedan var det ganska skönt att kela med kudden. Fast som vanligt blev det lite sent så vi var två trötta zombies i Ps kök imorse... Istället för ägg och bacon blev det ägg-och bacon röra haha... Men huvudsaken var att jag slapp åka hungrig till jobb :)


Jobb ggr 2 betyder att efter jobb idag så körde jag hem till E.... Som har bakat lite idag (till sin styvmamma som fyller år på söndag) och efter lite matlagning och ombokning av tvättstugan så väntade lite städning här hemma... Köket och badrummet fick sig en liten omgång med båda slangmostret och garnhäxan... :)


Nu blir det lite mys i soffan med E och titta på True Talent... 

Sedan måste jag försöka komma i säng i tid ikväll... Jobb väntar imorgon.. kl 10 börjar jag och innan dess hade jag tänkt hinna med att tvätta ett par maskiner tvätt... Det som jag inte hinner tvätta får följa med hem till P imorgonkväll.. Jag ska passa lille E när P ska iväg på möte :)


Kramizzzz

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards