Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Linda - 4 juli 2011 11:20

och en ganska aktiv sådan. 

Börjar iofs med 2 lediga dagar (om man bortser från lite hushållsarbete och promenader för motionens skull) 

Sedan är det jobb på onsdag kväll, tandläkaren på torsdag morgon med E, jobb på torsdag kväll... Dans på Ekebo på fredag (aldrig varit där innan så lite spännande faktiskt) sova på lördag (efter att ha dansat hela natten  ) och söndag ligger faktiskt öppen för förslag ännu så länge.


Tillbaka till helgen som gått... som då innehöll jobb, tv tittande (i väldigt begränsad mängd) sovande och jobb igen...

Jobbade ju uppe i Traryd över helgen. Lördag - söndag mellan 10.00- 21.00 bägge dagarna. Inte mycket vila här inte. Fast å andra sidan var chefen så nöjd med mig att jag blev erbjuden lite extra timmar om jag var intresserad. Och det är ju ett gott betyg om inte annat. Fast känner mig ganska mör efter denna monsterjobb helgen måste jag säga. Det var väldigt skönt med lite sovmorgon imorse vilket då ledde till att det inte blev någon morgonpromenix idag. Får ta igen det resten av veckan :)


För att sammanfatta förra veckans GI försök så gick det riktigt bra... Vågen visar -3 kg... och det har försvunnit ett par centimeter lite varstans på kroppen. Och det bästa av allt.... Inget sötsug över huvud taget :)

Så snart nog kanske man är nere på matchvikten igen... Lite sporrad blir man allt av resultatet så denna veckan kommer det bli många hårda promenader... (förutom idag då... fast kanske hänger med P på hundpromenad ikväll... )


Hmm tror nästan det var det viktigaste jag hade att skriva om idag... Elin har jag missat något ??? haha...


Lite spoitfytips kan jag ju slänga in förstås...


Blake Shelton - Austin


Ha en underbar måndag alla... (även ni som saknar mig på msn  ... ska försöka bättra mig men lovar inget... men äger en telefon haha)


Kramizzzzz  

Presentation


Linda; en bloggerska med alzheimers light;)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Buzzador

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards